Vlag van Schagen te koop

Het wapperen van vlaggen geeft altijd een bijzondere dimensie tijdens evenementen. Vele jaren wapperden er vlaggen in de voormalige gemeenten Harenkarspel, Schagen en Zijpe. Ieder met z’n eigen identiteit. Deze vlaggen zijn met de samenvoeging van de drie gemeenten komen te vervallen. 

Tegelijk met de start van de nieuwe gemeente Schagen per 1 januari 2013 is er een nieuwe huisstijl ingevoerd. Op alle uitingen van de gemeente is dit logo samen met nog een aantal andere kenmerken herkenbaar. Om ook inwoners en bedrijven in de gelegenheid te stellen om een nieuwe vlag aan te schaffen is er een aangepast model ontwikkeld. Hierbij is het woord ‘gemeente’ niet opgenomen. Verder is het model gelijk aan de gemeentelijke vlag.

Vlag gemeente Schagen

De vlag is te verkrijgen in twee maten:

150×100 cm voor  € 25,00

225×150 cm voor  € 35,00

De vlaggen dienen bij afhalen contant te worden afgerekend.

Indien inwoners of bedrijven een vlag willen aanschaffen kunnen zij contact opnemen met Zeeman reclamegroep. Doe dit via hun mailadres belettering@zrgbv.nl. Vermeld in de mail welke maat vlag u wenst, de adresgegevens en het  telefoonnummer.  Zij nemen dan met  contact op voor de verdere afhandeling.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info