SSDA presenteert nieuw logo

 De Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten ‘t Zand en omstreken (SSDA) is sinds kort de trotse eigenaar van een nieuw logo. Het oude vertrouwde logo werd sinds de oprichting van de SSDA in 1993 gebruikt en voldeed niet meer aan het digitale tijdperk. Voor het huidige bestuur tijd om een nieuwe te laten ontwerpen. In samenspraak met de SSDA heeft vormgeefster en kunstenares Judith van Lierop uit ‘t Zand het nieuwe logo ontworpen.

 

“Je ziet ’t Zand in vereenvoudigde, losse lijnen weergegeven, wat staat voor de nuchterheid en het enthousiasme waarmee SSDA activiteiten realiseert voor inwoners”, legt van Lierop uit. “Daarachter straalt de grote warm-gele zon die het optimisme uitdraagt waarmee SSDA zich inzet voor ’t Zand en omstreken. De reflectie in het water (in het kanaal) staat symbool voor het dorpskarakter dat SSDA weerspiegelt; het ondersteunen van verenigingen, het organiseren van activiteiten en het stimuleren van saamhorigheid. Bovendien verbindt het kanaal ‘t Zand met haar omstreken, net als de bollenvelden. De rood/oranje en gele kleurcombinatie straalt energie en vertrouwen uit, met daartegenover het complementaire rustgevende blauw, die het geheel in balans brengt.”

 

Raad en daad

De Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten ‘t Zand en Omstreken (SSDA) heeft ten doel om verenigingen en groeperingen in en om het dorp ’t Zand financieel te ondersteunen en zo mogelijk met raad en daad terzijde te staan. Tevens organiseert de SSDA ook de tweejaarlijkse dorpsveiling in De Jonge Prins. Dit jaar wordt deze gezellige veiling op zaterdag 4 november gehouden. Zet deze datum alvast in de agenda. Binnenkort volgt er meer informatie over de veiling op onder meer ‘tZand.info. Uiteraard is op de website meer informatie te vinden over de SSDA en alle andere verenigingen en organisaties in en om het dorp.

 

Kijk voor meer informatie en het werk van Judith van Lierop op www.studiojude.nl en/of neem een kijkje op Instagram @studio_jude  

 

Oude Logo:

 

Nieuwe Logo:

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info