Stef Straathof winnaar 33ste Stolper Biljarttoernooi

Het 33e Stolper biljarttoernooi gespeeld in de Jonge Prins te ’t Zand is weer voorbij, met als winnaar Stef Straathof ook oud winnaar 1e Stolper biljarttoernooi 1988, hij kreeg de wisselbeker welke aangeboden is door Aannemersbedrijf P.N. Dekker & Zn van de winnaar 2019 Herman Dekker waar de wisselbeker een geheel jaar voor op de vensterbank had staan te pronken.

Het was weer een goed verlopen toernooi met totaal 66 deelnemers waarvan 4 dames. Na veel gepuzzel door wedstrijdleidster Joke Weij ivm nodige wijzigingen konden we dan toch met een gerust hart op maandagavond beginnen. Er waren spannende partijen tussen waar het er tot de laatste stoot om ging wie nu de partij gewonnen had. Er is dan ook menig zweet druppeltje weg gespoeld met een lekker koel biertje. Er werd gespeeld in 10 poules waar een ieder 6 partijen speelde. Uit deze poules gingen de beste 2 door naar de finalepoules op zaterdagmiddag waar gespeeld werd om wie er ging spelen zaterdagavond om de plaatsen 1 t/m 20. Ook hier weer mooie en spannende partijen met als uitsmijter een serie van 63 door Wilco Weij, dan nu de uitslag.

 1. Stef Straathof
 2. Jaap Tuin
 3. Jan Bakelaar
 4. Marcel Kloosterboer
 5. Wilco Weij
 6. Robert v/d Salm
 7. Niels Kloosterboer
 8. Frank Veul
 9. Kees de Wit
 10. Ton Smit
 11. Paul v/d Berg
 12. Adrie Smit
 13. Kees Weij
 14. Arie v/d Diepen
 15. Mart Konijn
 16. Bart Hoekman
 17. John Vink
 18. Leen Dignum
 19. Jieles de Visser
 20. Bert Bruin

De nummers 1 t/m 4 kregen allen een mooie standaard en een prachtige bos bloemen aangeboden, de nummers 5 t/m 20 kregen allen een mooi potje met Tete tjes, De aanmoedigingsprijs werd gegeven aan Jelle de Visser, 19 jaar jong en deed voor de tweede keer mee.

Ook hadden we weer een goed verlopen verloting met mooie prijzen o.a. levensmiddelmand t.w.v. 50 euro, China Wok bon t.w.v. 50 euro, vleespakketten, bloemen, gebak, lekkere versnaperingen enz welke door Carla Klaver ingekocht waren.

Ook werden Joke Weij en Carla Klaver naar voren geroepen en in de bloemen gezet om hun te danken voor de inbreng om dit toernooi weer te doen laten slagen.

Wij als organisatie willen alle sponsoren bedanken die op welke manier dan ook hebben bij gedragen dit toernooi weer te doen laten slagen, want zonder dit kunnen wij en zeker de deelnemers helemaal niets.

Noteer alvast de datum voor het 34e Stolper biljarttoernooi welke gespeeld wordt van 1 t/m 6 februari 2021.

Namens organisatie Stolper biljarttoernooi Kees en Joke Weij, Jieles de Visser en Adriaan Klaver.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info