Uitnodiging Zandtemer Golfkampioenschap 2024

Vorig jaar waren de kampioenen Pauline Zwart en Tim van Diepen. Komen ze dit jaar hun titel verdedigen? Ben jij misschien die nieuwe kampioen? Wordt het weer zo gezellig? Schrijf je in voor het ZandOmer Golfkampioenschap en kom achter het antwoord op deze vragen!

Eerdere deelnemers ontvangen deze uitnodiging per e-mail, maar uiteraard mag iedere (oud) Zandtemer of Stolpenaar (met GVB of baanpermissie) deelnemen. Het delen van deze uitnodiging én de onderstaande link naar het inschrijfformulier is dan ook zeker toegestaan.

Waar en wanneer?
Zondag 2 juni 2024 op de wedstrijdbaan in Winkel. Een stableford wedstrijd over 9 holes met starttijden vanaf 13 uur ’s middags.

Wie mogen er deelnemen?
Alle inwoners en oud-inwoners van ’t Zand en de Stolpen.

Golfdiploma nodig?
Aangezien we op een wedstrijdbaan gaan spelen, is een GVB (ook wel baanpermissie) volgens het stappenplan van de NGF wel vereist. Je kunt je dus gewoon opgeven als je denkt zover te komen vóór 2 juni.

Handicap
We vragen van elke deelnemer de handicap. Als je die niet weet dan vind je die op je golfpas. Maak anders een zo goed mogelijke inschatting van je handicap en geef die dan door in het inschrijfformulier (link hieronder).

Wedstrijdvorm
Heren en dames spelen elk onderling een Stableford-wedstrijd met handicapverrekening over 9 holes bij Regthuys in Winkel.

Kosten
De kosten voor de greenfee zijn €30,- per persoon. Dit geldt voor de deelnemers die géén permanent speelrecht hebben op Regthuys. Dit bedrag kan nog lager uitvallen o.b.v. het aantal sponsors.
Van de deelnemers die wél permanent speelrecht hebben op Regthuys vragen wij een bijdrage van €7,50. Geef dit dus ook aan in het inschrijfformulier.

Daarnaast zijn er natuurlijk organisatorische kosten, zoals prijzen e.d. De voorgaande jaren maakten een aantal sponsors het mogelijk deze kosten te dekken.

Sponsors
Sponsors zijn uiteraard weer van harte welkom. We hopen uiteraard weer op een goedgevulde sponsorpot. Bij sponsoring van tenminste €60,- hoeft géén greenfee betaald te worden.

Drankje & Hapje
Na afloop van het rondje en het gehele toernooi is er de mogelijkheid een drankje en hapje te doen. Er zal een aantal menu’s worden samengesteld waaruit gekozen kan worden. De kosten hiervan zijn voor jou als deelnemer zelf.

Deelnemen
Zin om mee te doen? Vul het inschrijfformulier in vóór 25 mei.

Klik hier voor het inschrijfformulier

Heb je nog vragen of opmerkingen schroom dan niet en stuur een email naar ZandOmerGolf@gmail.com.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info