Schrijf je nog snel in voor ZandOmer Golfkampioenschap

Het Zandtemer Golfkampioenschap wordt zondag 22 mei gehouden op de wedstrijdbaan in Winkel. Alle inwoners en oud-inwoners van ’t Zand en de Stolpen kunnen meedoen aan deze prestigieuze ZandOmer 2016.

De organisatie heeft zeventig potentiële deelnemers op de lijst staan, waarvan helaas slechts tien dames. Wil je meedoen of weet je iemand, mail dan naar p.jongejan@quicknet.nl. Vermeld hierbij de actuele handicap.
ZandOmer 2016 is een stableford wedstrijd over negen holes, met starttijden vanaf 13 uur.
Aangezien er op een wedstrijdbaan wordt gespeeld, is een GVB of baanpermissie volgens het nieuwe stappenplan van de NGF wel vereist. Maar voor de beginnende golfers is er nog tijd genoeg om voor baanpermissie te zorgen. Je kunt je dus gewoon opgeven als je denkt zover te komen voor 22 mei.

Kosten
De greenfee bedraagt 25 euro per persoon voor iedereen die geen onbeperkt speelrecht hebben bij Regthuys. Daarnaast zijn er natuurlijk organisatorische kosten zoals prijzen e.d. De voorgaande jaren maakten een aantal sponsors het mogelijk deze kosten te dekken, zodat de deelnamekosten beperkt blijven tot de greenfee.

Sponsors
Sponsors zijn uiteraard weer van harte welkom. De organisatie hoopt uiteraard weer op een goedgevulde sponsorpot. Bij sponsoring van tenminste 55 euro hoeft geen greenfee betaald te worden.