Verslag Spinning Marathon

Zaterdag 7 april om13:30 uur ging de derde editie van de spinning marathon t.b.v de Bas van de Goor foundation van start! Na een woord van welkom en wat mededelingen werd de middag ingeluid door een slinger aan de bel door Iza Koopman. (Iza heeft ook Type 1diabetes en heeft in 2017 deel mogen nemen aan een sportkamp van de foundation. Dit is mede mogelijk gemaakt door de opbrengst van de spinning marathon)

Het eerste uur stond onder leiding van Bert Groot die er voor zorgde dat de spinner die voor de volle 3 uur gingen lekker waren opgewarmd en de deelnemers die alleen het eerste uur mee deden het onderste uit de kan haalden. Na het eerste uur even een groeps foto en een bedankje voor Iza haar aanwezigheid en deelname in het eerste uur.

In het tweede uur was Robert Jonkman de instructeur die de deelnemers veraste met een pittige interval training. Wat er voor zorgde dat het zweet voor een ware waterval zorgde. Gelukkig waren er voldoende waterflesjes gesponsord door Spar Nielsen zodat het vochtniveau weer aangevuld kon worden. En de trek werd gestild door de overheerlijke krentenbollen van Bakkerij Slijkerman.

Na een korte pauze was het alweer tijd voor het finale uur met Hetty Croque die erop geheel eigen wijze alle bikers tot het einde toe wist te motiveren om er vol tegenaan te gaan. Met het mooie resultaat, een opbrengst van €1045,50 t.b.v de foundation.  Bij deze mijn dank aan Sportcentrum Multifit, De Multitreffer,  alle deelnemers en een ieder die deze middag tot een succes hebben gemaakt.

René Hoogland     06-36314609    rh.hoogland@gmail.com

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info