De Pen is Bij…Hans Schilder

In deze rubriek leveren wij om de twee weken de pen af bij een Zandtemer. De Pen is deze keer bij…  

“Hallo. Ik ben Hans Schilder.

En allereerst wil ik Sharon bedanken voor de nominatie “de pen is bij…”,  ik vind het namelijk héél leuk dat ik deze van haar heb gekregen.

Even een kleine introductie, ik ben vijftig jaar terug in ’t Zand geboren. Wij woonde in de C de Leeuwstraat met mijn ouders Wim en Janny en mijn broers Leo, Jan en Wichard. Waar ik een hele mooie en fijne tijd heb gehad. In 1990 ben ik verhuisd naar Schagen, waar mijn dochters Joyce en Danique zijn geboren.

En na 28 jaar Schagen woon ik nu weer heerlijk in ’t Zand met mijn mooie en lieve vriendin Jacqueline.”

 

Vragen en antwoorden

Hoe lang ben je al Zandtemer?

Na 22 jaar Zandtemer te zijn geweest, nu sinds 3 maanden weer opnieuw Zandtemer.

 

Wat bevalt je aan ’t Zand?

De gezellige, nuchtere, vriendelijke, behulpzame en sociale mensen.

 

Wat is je mooiste plekje in ’t Zand?

Ons idyllisch plekje aan de Korte Bosweg!

 

Wat is je mooiste herinnering?

De geboorte van mijn dochters, samen hardlopen met mijn broer Jan (die ik nog altijd heel erg mis) en de avond waarop ik mijn vriendin heb ontmoet.

 

Waar kan je o.a. van genieten?

Van heel veel kleine dingen, zoals samen in en om ons nieuwe huis klussen, lekker rondje wandelen of hardlopen, klaverjassen met vrienden, bootcampen met mijn meiden, dagje sauna, mooie pot voetbal kijken, heerlijk weekendje weg of op vakantie, biertje drinken op de kermis, naar een mooi  festival of concert en de gezelligheid van mijn collega’s.

 

Wat mist ’t Zand?

Niet veel, maar een mooi  schelpenpad dat breed genoeg is, zodat je gezellig  naast elkaar een rondje ’t Zand kan wandelen en/of hardlopen.

 

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Een heerlijke kus van Jacqueline… ;-)

 

Als ik aan ’t Zand denk, dan…

Dan denk ik aan thuis komen!

 

De pen gaat naar Zandtemer… omdat?

Mijn broer Leo Schilder, die de pen nog niet heeft gehad en vast ook wel een leuk stukje kan schrijven… ;-)

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info