de Pen is Bij… Lesley Werrens

In deze rubriek leveren wij de pen af bij een Zandtemer. De Pen is deze keer bij…  

Hoi! Mijn naam is Lesley en ik ben 32 jaar. Officieel kom ik uit Eindhoven en heb daarom ook een prachtige ‘zachte G’ 😊. Ik woon in ’t zand samen met mijn lieve dochter Nova van 3 jaar.

Momenteel werk en studeer ik voor verzorgende IG in de ouderenzorg. Ik zit nu in mijn laatste jaar en ben onwijs trots op mijn beroep. Ik ga dan ook steeds met veel plezier naar mijn werk!

Vragen en antwoorden

Hoe lang ben je al Zandtemer?

Ik woon in ’t zand sinds maart 2020. Nog maar heel kort dus

 

Wat bevalt je aan ’t Zand?

Alles. Ik dacht dat ik erg moest wennen aan een dorp maar ik vind het tot nu toe heel erg gezellig. Iedereen begroet elkaar, je leert snel mensen kennen en als je het dorp binnen rijd is het net alsof ik in een vakantiedorpje kom, heerlijk gevoel van thuis komen!

 

Wat is je mooiste plekje in ’t Zand?

Dan kies ik voor mijn eigen huisje met terras en de fijne voortuinen van de onderburen. Alhoewel ik ook wel erg geniet van een wandeling rondom het dorp over het grindpad.

 

Wat is je mooiste herinnering?

Dat is dan toch echt de geboorte van mijn dochtertje, dat is een moment die ik nooit meer vergeet! Maar ook wel toen ik het mailtje kreeg dat ik aangenomen was voor de opleiding van mijn huidige werk. Daar ben ik echt enorm blij mee en erg trots op!

 

Waar kan je o.a. van genieten?

Ik kan enorm genieten van lekker weer, gezellig met vrienden zijn, lekker eten, borreltje en uiteraard leuke dingen doen met mijn dochtertje.

 

Wat mist ’t Zand?

Ik denk vrij weinig. Het heeft het hoognodige en daar hoeft van mij niks meer bij.

 

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Voor spoedgevallen mag je me altijd wakker maken!

 

Als ik aan ’t Zand denk, dan…

denk ik aan thuis. Ik heb hier een nieuwe start gekregen wat me zo onwijs blij heeft gemaakt, en het voelde ook al heel snel als thuis dus dat is natuurlijk fantastisch.

 

Mijn antwoord op de vraag van Maggi Kovindan;
Lesley, wanneer ga je een motor kopen. En wat voor een motor ga je kopen??

Haha nou wanneer weet ik nog niet. Ik ben wel een beetje aan het rondkijken dus wie weet snel. Ik hoop ooit een groene Kawasaki z650 te kunnen hebben.

 

De pen gaat naar Zandtemer… 

Pascal Smink

 

Deze Zandtemer zou ik graag de volgende vraag willen stellen: 

Wat is een grote droom van je waarvan je hoopt dat het nog eens werkelijkheid wordt?

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info