Geef uw sportman/vrouw of sportploeg op!!!!

Beste Zandtemmer sportliefhebber,

De tijd van de sportverkiezingen is weer aangebroken. Zo ook die van de jaarlijkse Zandtemmer sportverkiezing. Deze wordt zondag 8 januari in de Leeuwenkuil gehouden tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de S.V. Geel Zwart.

Vorig jaar werd Mirjam de Wit verkozen tot sportvrouw van het jaar 2022. Dat was een bijzonder sportjaar door alle corona beperkingen. Gelukkig is het dit jaar weer een zoals het hoort. Lekker sporten en genieten van ieders prestatie op zijn eigen niveau.

Nu weten wij als organisatie wel een aantal uitschieters die genomineerd zouden kunnen worden voor de titel sportman/sportvrouw of sportploeg van ‘t Zand. Denk hierbij aan Rick van Breda die Nederlands kampioen mtb beachracen werd. Het eerste van Geel Zwart voetbal dat promoveerde via de nacompetitie naar de derde klasse. Of Peter Tas de ultraloper (100 km race to the stones) om maar eens wat namen te noemen.

 

Echter wij zijn als organisatie lang niet op de hoogte van alle sportieve prestaties en titels die door Zandtemmers of Zandtemmer sportteams zijn behaald die voor de titel in aanmerking zouden kunnen komen. Daarom vragen wij uw hulp.

Kent u een sportman/vrouw/team die volgens u genomineerd zou moeten worden.

Dit mag en kan van alles zijn. Van jeu de boules tot volleybal, van tafeltennis tot schaatsen, van triatlon tot rolstoeltennis enz. Van een groot kampioen tot een absolute doorzetter of supervrijwilliger tot een geweldige recreatieve sporter.

Mail dit dan aub met een hele korte motivatie naar sportverkiezingtzand@gmail.com

Een jury van ongeveer dertig personen zal vervolgens een lijst krijgen met nominaties waar zij op kunnen stemmen.  Wij hopen zo op een mooie lijst met suggesties en namen van sporters te krijgen waar uit zij kunnen kiezen

 

Vriendelijke groeten namens de organisatie van de Zandtemmer sportverkiezing
Hans Visser

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info