Guido Bracht (85) actief in Dynamic Tennis

Het was even feest in de Zandtemer Multitreffer waar net fanatiek anderhalf uur aan Dynamic Tennis was gespeeld. Callantsoger Guido Bracht werd luid toegezongen vanwege zij 85ste verjaardag. Zelf vindt hij het niet bijzonder, maar daar denken de leden anders over.

Negen jaar geleden werd Dynamic Tennis gestart en bekleedde Guido meteen de secretarisfunctie. Dit is bij hem in zeer goede handen is. Hij is ook een prima ambassadeur voor deze heerlijke sport. Als speler is Guido enorm fanatiek en de jongeren hebben een hele kluif aan hem. Met nog vier andere Callantsogers slaat hij praktisch nooit een training over.

dav
dav

Waarom kies je voor Dynamic Tennis? Omdat het een sport is die iedereen kan beoefenen tot op hoge leeftijd. De materialen waarmee je speelt zijn licht, doch de intensiteit is groot. Veel mensen voor wie het gewone tennis te zwaar wordt kiezen voor deze vorm. Ook oud-volleyballers en badmintonners en zelfs zaalvoetballers hebben de weg gevonden, maar ook mensen die vonden dat ze toch maar eens moesten gaan bewegen. Allen die eenmaal zijn begonnen zijn ook gebleven. Waarom? Omdat bewegen zo gezond is, maar ook omdat Gymlust DT (zo heten zij) een gezellige groep is waar iedereen van elk niveau en elke leeftijd met elkaar speelt zowel dames als heren. Net zo belangrijk is het vrijblijvende gezamenlijk koffie drinken na afloop.

Nieuwsgierig geworden? Kom gewoon op donderdagmorgen tussen 9.15 en 10.45 uur eens langs en maak kennis. Er ligt een racket voor je klaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerard Schagen (0224-591487).

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info