Ook al online opgegeven voor timmerdorp?

 – ingezonden door het Timmerdorp Team 2015 – 

Timmerdorp 't Zand

Al bijna 160 kinderen hebben de digitale weg naar het inschrijfformulier voor het timmerdorp 2015 kunnen vinden. Toppie!

Jij nog niet?? Ga dan snel naar www.timmerdorptzand.nl!!

Wel effies heel belangrijk dat je ingeschreven bent, want dan kan je op woensdag 20 mei, jouw eigen Timmerdorp-Paspoort kopen.

Op het schoolplein zullen we om 12:15 uur de timmerdorp-paspoorten verkopen voor een bedrag van  € 10,00.  Dit is het enige echte entreebewijs voor de 7e editie van het Timmerdorp in ’t Zand.

In dit paspoort vul je al jouw persoonlijke gegevens en jouw wensvriendjes in.

De week erna, op woensdag 27 mei (12:15 uur) zal het Timmerdorp-Team nog een keertje op het schoolplein staan, dan om de Timmerdorp-paspoorten weer in te nemen.

Als bewijs van deelname ontvang je een super cool en uniek keykoord, in de kleur passend bij het thema van dit jaar! Dit keykoord dient als toegangsbewijs bij de entree van het Timmerdorp op maandagmiddag 6 juli. (tot die tijd blijft het paspoortje bij het Timmerdorp-Team)

Het Timmerdorp-Team gaat aan de slag om voor iedereen een leuk, gezellig en uitdagend bouwteam samen te stellen. Deze bouwteams zullen in de sportvriend komen te staan.

 

Het Timmerdorp-Team 2015:

Koen Schouten – Jos Dekker – Janco Keuris – Maaike de Wit – Esther de Wit – Remona Hertogh – Debby Burger

Nog vragen? Mail gerust: timmerdorptzand@gmail.com