’t Zand Verlicht

Onder het motto:

Ondanks corona in het land,

branden er vrolijke lichtjes in ’t Zand

willen wij u uitnodigen om in de donkere decemberdagen het dorp,

de straat, maar ook uzelf en uw medemens te verlichten.

Vele evenementen en mogelijk ook de komende geestdagen worden door het coronagedoe volledig in de war schopt. Daar worden we niet vrolijk van.

Mooie, leuke feestverlichting maakt ons echter wel weer vrolijk. Zie de Keinsmerweg, die door de Zakenclub weer prachtig is versierd met verlichte figuren.

Daar krijg je een goed gevoel van.

Daarom vragen wij u:  Doe mee aan “’t Zand Verlicht”

Liefst hadden we dit als straatfestijn willen organiseren. Dus alle bewoners samen, die hun eigen straat versieren. Dat vindt het RIVM echter geen goed idee, dus moeten we het individueel doen.

Ieder huisgezin versiert zijn eigen huis, tuin etc. Maar je kunt natuurlijk wel met je buren wat afspreken over hoe je die versiering uit gaat voeren, zodat er misschien toch nog 1 geheel ontstaat.

Het verzoek is om de versiering uiterlijk 20 december klaar te hebben, want dan willen we vanaf 21 tot en met 31 december een speurtocht door het dorp laten lopen. We zullen letters of woorden in tuinen plaatsen, waarmee een rebus of slagzin gemaakt kan worden. En als je 10 dagen de tijd hebt om de speurtocht te lopen, zal niet iedereen tegelijk de straat op gaan en is het dus ook nog corona-proof.

In diezelfde periode zal een jury zich buigen over wie de mooiste versiering heeft aangebracht. We loven daarvoor 3 prijzen uit. Voor het oplossen van de rebus of slagzin verloten wij tenminste 50 prijzen onder de inzenders.

Deze actie wordt georganiseerd door Dorpsraat ’t Zand

en Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info