Tovertafeldag

Op 21 Mei a.s organiseert Zorgboerderij Blij op de Boerderij een Tovertafel dag , dit in de vorm van een gezellige rommelmarkt van 10.00 uur tot 17.00 uur. De tovertafeldag wordt georganiseerd omdat de zorgboerderij, met name voor de doelgroepen, ouderen, mensen met autisme en dementie een Tovertafel wil aanschaffen. De Tovertafel is een soort projector die plaatjes / bewegende beelden projecteert op een tafel , hierdoor wordt men geactiveerd deel te nemen aan een spel, en gestimuleerd samen te werken. Bv het wegvegen van mooie gekleurde herfstbladeren, het vangen van een vis, het groter en kleiner maken van bloemen, kortom de geest wordt weer geprikkeld.

Juist voor diegene die niet meer zo lichamelijk actief kunnen zijn op de tuin of kunnen helpen met de verzorging van de dieren, is dit een fantastische manier om toch in beweging te zijn, en om toch sociaal actief te kunnen zijn d.m.v. enige samenwerking met de andere deelnemers.

Echter aan de Tovertafel hangt een prijskaartje, en er zal flink gespaard moeten worden. Daarom de Tovertafeldag. Tijdens deze dag is er een rommelmarkt, de zorgboerderij zelf verkoopt heel veel leuke spulletjes, thee -koffie- taart en bloemen kunnen er geplukt worden, al deze opbrengsten zijn voor Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij voor de aanschaf van de Tovertafel.

Maar u kunt ook helpen,  Hoe ? op het erf van de zorgboerderij kunt u een plekje reserveren om uw spulletjes te verkopen, uiteraard zijn de opbrengsten voor u zelf, maar uw gereserveerde plekje bedraagt 7,50, deze 7,50 gaat naar de Stichting Vrienden van zorgboerderij Blij op de Boerderij.

Tijdens de Tovertafel dag worden er pannenkoeken gebakken en zal Toffe Tosties met zijn seventies caravan aanwezig zijn, ook zijn er diverse activiteiten en workshops waaraan men kan deelnemen.

Wil je een plekje op de rommelmarkt reserveren ?

Neem dan contact op met Diana
06-27554346
Zorgboerderij Blij op de Boerderij
Keinsmerweg 88 a 1756 CE ‘t Zand

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info