Zandtemers in actie bij ACON Autocross

De vierde wedstrijd van het seizoen bij de ACON Autocross wordt zondag 10 juli gehouden. Vanuit ’t Zand staan Age Nielsen, Milan Stoutjesdijk en Paul Koopman ingeschreven.

Het trio komt niet in dezelfde klasse in actie. Spar-man Age Nielsen rijdt in de Rodeoklasse. Dit zijn standaard wegauto’s die net niet meer door de APK komen. Deze auto’s mogen niet verstevigd en opgevoerd worden. Er wordt dan ook niet zo zuinig met het materiaal omgegaan. Age staat in het algemeen klassement op een 28ste plaats.
Milan Stoutjesdijk en Paul Koopman crossen in de Super Standaard. Dit is een onderdeel met wegauto’s welk zijn opgevoerd en klaar gemaakt voor de autosport. Deze categorie bestaat pas drie jaar. Er staan 23 auto’s ingeschreven en Milan staat zestiende en zijn dorpsgenoot Paul vijftiende.

Het terrein aan de Breelandsweg in Sint Maarten gaat om 9.30 uur open. De eerste crossen beginnen om 11.30 uur en uiterlijk 18.00 uur zijn de finales afgelopen. De entree bedraagt acht euro en kinderen tot twaalf jaar twee euro. Klik hier voor het programmaboek voor de cross van 10 juli.

FOTOGRAFIE ANDRÉ SONDERMAN
ACON Autocross 2016 Milan en Age (1)

ACON Autocross 2016 Milan en Age (2)

ACON Autocross 2016 Milan en Age (3)

ACON Autocross 2016 Milan en Age (4)

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info